Skip to main content Skip to footer

Private

Vi har mange private kunder, og vi udfører små som store maleropgaver på hele fyn. Se udtalelser fra kunder nederst på siden.

Brune trælofter

Har du for eksempel brune trælofter i huset, kan de med fordel males hvide, hvilket giver et lyst og let udtryk i dit hjem.

En væg med tapet

En endevæg med tapet eller en væg i en anden farve, kan give rummet et nyt look.

Farvevalg udvendig

Udvendigt malerarbejde tilbyder vi selvfølgelig også, og der kan det rigtige farvevalg på facade, vinduer, udhæng med mere også give huset en opløftning.

Rådgivning

Der er rigtig mange muligheder, og vi vil meget gerne rådgive dig og bruge vores erfaring, så du ender med det bedst mulige resultat.

Hvis du ønsker yderligere information, om det Årslev Malerforretning kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte Leif.

Håndværkerfradrag - hvordan foregår det?

Håndværkerfradraget blev i 2016 permanent lavet om til et grønt fradrag på kr. 12.000 pr. voksen i husstanden. Fradraget kan bruges på udvendigt malerarbejde på døre, vinduer og ydervægge (facader) derhjemme eller på dit fritids-/sommerhus.

Her kan du læse mere om, hvordan du får fradrag for det udvendige malerarbejde: Huskeliste til håndværkerfradrag

Udtalelser fra privatkunder

"Det er altid en positiv oplevelse at benytte Årslev Malerforretning. Lovede aftaler bliver overholdt, kvaliteten og ryddelighed på arbejdspladsen er altid en selvfølge, og det er aldrig risikabelt at få malet "billigst efter regning".

Vi kan derfor varmt anbefale Årslev Malerforretning  og deres dygtige ansatte."

Karina & Karsten Lykkegaard

"Grunden til at jeg igen har valgt Årslev Malerforretning er, at jeg oplever at kvaliteten er i top, der afleveres til den aftalte tid og pris."

Allan Pico

Kontakt os her eller lad os ringe til dig